Profil

 

Classic Investment Cars er et firma, hvor ønsket er at udbrede nydelsen af den fantastiske oplevelse det er at være ejer af en klassisk liebhaverbil fra en svunden tid . Følelsen af at sidde i noget der bringer glæde, fremkalder det store smil og giver en indre ro, er noget helt særligt . Vi ønsker du skal mærke køreglæden, kontakten med bilen, duften og følelsen af, at du og bil passer sammen.

 

Det er ikke kun mænd som har denne interesse - vi har erfaret at mange kvinder deler samme interesse, så Classic Investment Cars hjælper alle med at finde det rette klassiske køretøj .
 

Classic Investment Cars ambition er at yde service i topkvalitet til alle vores kunder . Vi arbejder med hjerte og sjæl i firmaet så du får en optimal oplevelse .
 

De klassiske liebhaverbiler er især fra Europa men vi har også klassiske Amerikanerbiler . Der vil altid være flere prægtige biler på lager klar til levering, men vi hjemtager også gerne efter dit ønske og behov .

 

Classic Investment Cars handler kun med klassiske liebhaverbiler i topkvalitet, så vores målgruppe er den kvalitetsbevidste kunde . Vi vil være kendt for at handle med de bedste klassiske liebhaverbiler til den bedste pris i forhold til den høje kvalitet .

 

En god forudsætning for at finde den rigtige og optimale løsning til netop din interesse/ behov er åbenhed og ærlighed - såvel hos dig som hos os . Vi er et erfarent team, og vi vil være kendt for at bevare motivationen, indtil opgaven er løst .

 


Udprintet fra cic-auto.com kl. 00:34:48 d. 01-10-2020