Forside Kontakt


Profil

 

Classic Investment Cars er et firma, hvor ønsket er at udbrede nydelsen af den fantastiske oplevelse det er at være ejer af en klassisk liebhaverbil fra en svunden tid . Følelsen af at sidde i noget der bringer glæde, fremkalder det store smil og giver en indre ro, er noget helt særligt . Vi ønsker du skal mærke køreglæden, kontakten med bilen, duften og følelsen af, at du og bil passer sammen.

 

Det er ikke kun mænd som har denne interesse - vi har erfaret at mange kvinder deler samme interesse, så Classic Investment Cars hjælper alle med at finde det rette klassiske køretøj .
 

Classic Investment Cars ambition er at yde service i topkvalitet til alle vores kunder . Vi arbejder med hjerte og sjæl i firmaet så du får en optimal oplevelse .
 

De klassiske liebhaverbiler er især fra Europa men vi har også klassiske Amerikanerbiler . Der vil altid være flere prægtige biler på lager klar til levering, men vi hjemtager også gerne efter dit ønske og behov .

 

Classic Investment Cars handler kun med klassiske liebhaverbiler i topkvalitet, så vores målgruppe er den kvalitetsbevidste kunde . Vi vil være kendt for at handle med de bedste klassiske liebhaverbiler til den bedste pris i forhold til den høje kvalitet .

 

En god forudsætning for at finde den rigtige og optimale løsning til netop din interesse/ behov er åbenhed og ærlighed - såvel hos dig som hos os . Vi er et erfarent team, og vi vil være kendt for at bevare motivationen, indtil opgaven er løst .

 


Classic Investment Cars      -       2690 Karlslunde      -       Tel.: 606 505 04      -       Kontakt os